Bästa måndagen

11 september och det är redan höst…….känns inte helt ok men bara att gilla läget. Vaknade i morse av hundens snarkningar från soffan. Världens gosigaste hund som tyvärr har haft problem med sina bakben och som tvingades till sin andra operation på under ett år för ett tag sedan. Han har haft ont och en rejäl infektion och helt enkelt inte varit sig själv. Nu har han dock fått medicin som hjälpt och han börjar likna sig själv igen. Känns skönt i hjärtat att han inte behöver lida och ha ont.

Husse är bortrest över dagen så Basil ska bo hos mig. Mysigt med sällskap 🙂

Strax ska jag iväg och bli ”analyserad” rent biomekaniskt av min chef/coach Jonas Morin. Ska passa på o tömma honom på tips och råd kring träningsschema och mat. Behöver revidera mitt schema känner jag och få in en vilodag till samt få in mer styrka. Funderar även på hur jag ska göra med viktminskningen. Behöver gå ner minst 20 kg och frågan är om jag ska försöka ”crash diet” och hoppas att jag inte förlorar för mycket muskelmassa eller låta vikten försvinna successivt genom träning. Vet helt enkelt inte vad som är bäst. Får se vad han säger.

I eftermiddag väntar jobb och ikväll ska jag hålla ett cirkelpass på gymmet och avslutningsvis träffa ett gäng från Heleneholms Triteam och cykelträning i vinter. Förhoppningen är att vi ska kunna ha spinningpass på gymmet och att jag ska få leda dem.

Nu måste jag iväg

 

Puss

Share