En blöt men varm lördag

I våras pratades det om att det var brist på vatten och man införde bevattningsförbud lite varstans…………det förbudet måste definitivt vara hävt nu. Vilket jäkla väder!! Har nog pissat ner i snart 24h. Fast lite mysigt är det faktisk och hade varit ännu mysigare om jag hade haft en öppen brasa framför mig. Saknar det enormt för tillfället.

Bästa lördagen har det varit än så länge. Mitt första simpass är avklarat och bjöd på några nyttiga insikter. Min överkroppsstyrka är näst intill obefintlig och helt klart något jag måste jobba på, mycket. Får helt enkelt simma med dolme de kommande månaderna och bygga upp muskulaturen samt lägga till överkroppspass i gymmet. Kondisen är rätt kass också men det visste jag redan och är något jag behöver jobba på inom alla tre discipliner. På måndag ska Jonas Morin (min chef) göra en biomekanisk analys för att kolla hur läget är med min kropp och om det behövs göras några justeringar för att få bättre balans/styrka. Kommer berätta mer om det när vi är klara.

Sedan på onsdag ska jag ha första passet med min löpcoach Sebastian vilket också ska bli mer än spännande (och läskigt). Min förhoppning är att ha ska förvandla mig till en gasell. Kanske för mycket begärt men man kan ju alltid drömma (och hoppas). Träningsåret är verkligen igång och jag är väldigt motiverad, äter och sover Ironman just nu. Vet att det är en topp just nu och att det kommer mattas av under året, vilket är sunt, men det fokus jag har är underbart och får mig att må bra, jag kommer jobba hårt för det här.

Jag har hunnit fika med en god vän och fått mysa med hennes lilla hjärta Olivia. Den goa ungen har två lägen, skit glad eller förvånad. Det är så härligt med babymys och jag ser fram emot att få se henne växa upp och få följa hennes utveckling.

Vi testade Cafe Agnes på Agnesgatan i Malmö. Mysig innergård med tak och jätte god vegetarisk mat. Rekommenderas!

Nu blir det faktiskt en tupplur på soffan.

Puss

Share