Inte som planerat

Ok, första träningsveckan startade inte riktigt som planerat.

I måndags skulle jag springa första rundan, premiären liksom, men hamnade istället på soffan med en stor burk Nutella som jag misshandlade totalt. Mensvärk och enorm trötthet har styrt veckan men nu, tre dagar försenat, så är jag igång. Samtidigt har jag behövt den här veckan, som det blev, utan träning. Kroppen behövde vila och jag behövde lite tid till mentalförberedelse inför året som kommer.

Torsdag innebär morgonspinning på TheMotionStudio, ett 40 min pass som utmanar konditionen ordentligt och får min rumpa att brinna ordentligt. Det är ett toppen sätt att starta dagen och värmen i kroppen efter får en att glömma det trista vädret utanför. I morgon är det dags för första simpasset och även, om jag hinner, några timmar på cykeln. Behöver göra lite justeringar i schemat vilket jag tänkte fixa i helgen. På söndag är det dags för spinning igen på gymmet. Härlig vecka helt enkelt!!

Går ni i triathlontankar så kan jag rekommendera Triathlontjejer på FB, toppen för dig som söker pep, mer kunskap och tips.

Nu dags för lite jobb innan jag ska tillbaka till gymmet.

Puss!!

Share