by Hanna

Välkommen till BodyBoost by Hanna

Jag heter Hanna Stjernvall och jag är Lic Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare och Dipl. Coach. Jag bor och är verksam i Malmö med omnejd.

I grunden är jag utbildad ekonom med en dubbel examen i företagsekonomi med specialisering i marknadsföring och entreprenörskap. Bortsett från några år under mina universitetsstudier så har jag alltid tränat och alltid gillat att träna, däremot är det inte något jag har prioriterat. Detta ändrades för några år sedan när jag, utan att egentligen veta om det, började min egen hälsoresa.

2008 sjukskrevs jag för utbrändhet/utmattningsdepression och det tog en 8 månader innan jag var tillbaka på heltid. Sedan dess, men även innan, har jag kämpat mot perioder av ångest och depressioner. Det tog mig ett tag att inse att träning måste vara en del av min vardag för att jag ska må bra och då undvika tunga perioder.  I dag mår jag väldigt bra och det som hjälpt mig mer än något annat är träning och i andra hand hälsosam mat. Min hälsoresa är inte slut än men jag har kommit väldigt långt

BodyBoost handlar om att ge din kropp den energi och styrka den behöver för att kunna bära dig igenom ett friskt och lyckligt liv. Får du en ”snygg kropp” är det att anses som ett bonus……ett väldigt trevligt bonus förvisso.

Jag hjälper dig ta hand om din kropp och din hälsa så att du

  • får mer energi
  • sover bättre
  • mår bättre
  • orka mer
  • stressar mindre

Träning med mig ger resultat för vi arbetar holistiskt och efter principen att det är kost, träning och återhämtning är det som tillsammans ökar ditt välbefinnande.

Jag är också glad att kunna meddela att jag aldrig kör lätta pass med mina klienter och att brist på tid inte är ett problem, vi kan tränar var som helst och när som helst.

Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig få ett bättre vardag.

Du når mig via mail eller telefon

Mail: hanna.stjernvall@bodyboost.se

Tfn: 0704 35 32 80