Kostrådgivning!!

Nu närmar sig slutet på den stora förändring jag påbörjade i våras när jag tog beslutet att utbilda mig till Personlig Tränare. Igår började kostrådgivningen som är sista delen av utbildningen PT360 som anordnas av SAFE education.

Kosten är det jag alltid har haft svårast för och det som alltid har varit mest utmanande. Det ska bli så otroligt kul att få gräva ner sig i detta ordentligt och verkligen förstå sambanden mellan macro och micro, vitaminer och mineraler. Nu kan jag kanske äntligen få svar på vad som påverkar oss och hur. Nu ska jag äntligen få reda på vad som är rätt för mig.

Det jag vill ha svar på är hur jag ska ändra min kost för att nå de viktmål och träningsmål jag har. Detta året har varit tufft på många sätt och ett har varit att min kropp verkar ”vägra” förändraBästa frukostens. Främst så är det vikten som står stilla och jag märker heller knappt något på andra mått. Varför? Är det kosten eller är det så att min kropp är så ”stressad” att den fortfarande håller kvar vid allt

Jag har slutat röka och jag vet att det gör sitt men jag tycker ändå att det är konstigt att inte mer händer. Dock så väljer jag att låta saker vara som de är. Jag har tillit till min kropps process och tänker ge den den tid den behöver för att hamna i balans igen. Min förväntan är att jag, efter kursen ska kunna ta kosten till hjälp för att vända skeppet.

Vi får se

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com