Löp(förbud)

Löp (förbud)! Ja, riktigt så illa är det inte utan snarare en rekommendation att inte löpa innan vi har rehabbat, stabiliserat och stärkt upp fotled, knä och höft på höger sida på kroppen. Cykla kan jag göra men inte belasta mer än så.

När vi gjorde några tester igår så upptäckte jag att jag knappt kan utveckla någon kraft i höger ben, dvs jag kan knappt hoppa en centimeter när jag står på höger ben. Väldigt märkligt men ändå inte jätte överraskande. Mitt högra ben har aldrig riktigt velat följa med eller varit lika starkt som det vänstra. Jag har fått en del övningar att göra för att normalisera den högra sidan innan vi börjar bygga upp styrkan. Så jäkla kul att få den här hjälpen, jag både lär mig och får en kropp som är tip topp och redo för utmaningar.

Sitter hemma nu och det öser ner och stormar utanför fönstret. Överväger om jag ska gå tillbaka till gymmet och köra ett pass för överkroppen. Träna vill jag men det lockar inte att ge sig ut……….fast det är ju inte så långt dit (4 min ca). Ah va fasen, det är bara att gå.

Ses sen

 

Share