Swayze, sömn och vilopuls

Tydligen är det Point Break som ska rulla på TV’n när man somnar för att sömnen ska bli som bäst. Sen kan man ju undra hur det är möjligt att somna bort från en ung Patrick Swayze i våtdräkt. Vaknade 0530 när klockan ringde och hade inga problem att ta mig ur sängen. Vilopulsen låg på 45 och jag kände mig verkligen utvilad, en snabb blick på min Garminklocka visar att jag typ legat i koma hela natten. Vad sägs om det här sömnmönstret?

Lite trött var jag nog ändå för gröten hällde jag i kaffekoppen………ja ja men kan inte få allt här i världen. Körde ett kort pass på löpbandet i morse, några korta lugna intervaller som mental förberedelse att träningen har kommit igång. I morgon ska jag träffa Sebastian , min löpcoach, som ska gå igenom teknik. Känner av justeringen i högerbenet som gjordes i måndags. Mitt högerben var 1 cm kortare än det vänstra och vilken enorm skillnad det gör på löpsteget och när jag cyklar. Kl 11 idag träffar jag Jonas igen och han ska ge mig några stabiliserande övningar. Tiden går, nu måste jag komma igång 🙂

Kram

 

Share