Tjänster

 

shutterstock_136132460

Personlig träning är, precis som det låter, personlig.

Att nå sina tränings- och hälsomål handlar om så mycket mer än att bara följa ett program på XX antal veckor, ett program som du kan ladda ner vart som helst på nätet eller ta från tidningar. Det som gör den stora skillnad är den personliga kontakten mellan mig som personlig tränare/programskrivare och dig. Tränings – och kostprogram i tidningar eller på nätet tar aldrig hänsyn till dina specifika förutsättningar, vilken bakgrund du har eller vad du vill uppnå. I bland kan de faktiskt förstöra mer än hjälpa om du inte når de mål du satt upp.

Jag utformar ett personligt träningsprogram utefter DINA förutsättningar och livssituation just nu och programmet justerar vi efter de förändringar som sker i ditt liv.

Första träffen är en kostnadsfri konsultation där vi pratar om din nuvarande livssituation, förutsättningar och din målsättning. När vi ses nästa gång (som är det första PT-tillfället) så gör vi en kroppsanalys som kommer att ligga till grund för det personliga träningsprogram jag tar fram åt dig. Om behov och önskemål finns så gör vi även att göra en några tester för att se din fysiska status idag. Därefter börjar träningen som baseras av konsultationsmötet och första pt-tillfällets resultat.

Varje tillfälle kommer att vara ca 60 min.

 

u2001

Kost som ger resultat

Att du förbättrar din hälsa när du tränar är klart men viktigt att veta är vilka vinsterna är av en god kosthållning och den positiva effekt den har på dig och ditt välbefinnande.

Det är viktigt att kroppen får den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans och för att du ska få det bästa möjliga resultatet av träningen du utför. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd behöver du aldrig oroa dig för näringsbrist, överträning eller att dina resultat uteblir.

När jag skriver ditt program ger jag dig 2 veckors schema åt gången. Det händer ju trots allt saker i livet som kan påverka din träning och kosthållning som jag då kan ta hänsyn till. Om du har mycket på jobbet eller reser så tar jag hänsyn till det och hjälper dig hitta balans även utanför din vanliga miljö.

Var en positiv egoist och ta hand om din hälsa.